Pris/ledige pladser

Universitetsparkens Private Pasniningsordning

v. Anja Østergaard HesselvangPRIVAT PASNINGSORDNING GODKENDT AF AALBORG KOMMUNE UNDER §78


Priser/ledige pladser


Prisen for en fuldtidsplads er ca. 2100,- (fratrukket det kommunale tilskud) pr. måned. Der tilbydes ikke deltidspladser i Universitetsparkens Private Pasningsordning. Jeg sørger for sund, nærende og afvekslende morgenmad. Formiddagsmad f.eks frugt, boller el. lign. Middagsmad med mange forskellige slags pålæg og grønt dertil. Varm mad minimum en gang om ugen. Frugt, 4-5 forskellige slags (de "kendte slags" og et stykke specielt som melon, druer el. lign.) + et stykke grovbrød da børns blodsukker stiger voldsomt hvis de kun får frugt og ikke brød til. Grød og vælling hvis alderen er til det.


I Universitetsparkens Private Pasningsordning er bleer ikke noget man som forældre skal tænke på. Disse er inkluderet i prisen. Dog skal I selv medbringe bleer hvis I har specielle krav til dem. Jeg bruger fortrinsvis Pambers og/eller Libero, da jeg har haft bedst erfaring med disse. Jeg har en el ladcykel med godkendte sikkerhedsseler samt en cykelhjelm til alle børn. Huset har genveksudluftning der sørger for godt indeklima. Godkendte røgalarmer i alle rum sørger for konstant sikkerhed til dit barn. Jeg sørger også for skumklude og affaldsposer. Rene håndklæder, handsker og zink salve.


I sommer halvåret sørger jeg for at smøre børnene ind i børnesolcreme, så vi undgår forbrændte børn. Inden sommerferien holder vi grill fest med børn, søskende og forældre... 


Til jul og påske m.m. laver vi hemmeligheder til mor og far, og hvert barn får en julegave til den årlige hyggelige juleafslutning. Jeg sørger for barnevogn hvor dit barn kan sove til middag i, regnslag, fluenet og godkendt sele. I bedes medbringe sutter, sovedyr og skiftetøj alt efter årstid.


I Universitetsparkens Private Pasningsordning får barnet og tryg, sjov, aktiv og hyggelig hverdag. Vi har masser af store grønne arealer tæt ved, hvor vi går ture og hvor børnene frit kan boltre sig og lege... På vores store terrasse og have kører vi på små scootere, traktorer eller hygger i det store legehus. Vi mødes med andre dagplejere når vi går ture. Dette giver børnene en rigtig sjov dag hvor de møder andre børn, og derved bliver klar til tiden i børnehaven.


Den næste ledige plads er klar


                              1. august 2021


Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 26279607 eller på hesselvang1978@gmail.com hvis du ønsker mere information eller måske et helt uforpligtende besøg.
All inclusive - Alt er med i prisen!


Barnevogn skal IKKE medbringes - Den sørger vi    for...


Helt nybygget hus med moderne faciliteter såsom genvex udluftning, gulvarme i hele huset, radon sikring, akustikloft m.m...


Kommunal godkendt vikar ved lægebesøg, tandlæge sikrer meget få lukke/fridage..…


Gode åbningstider - alle dage fra 7 - 16,30 (fredag 7 - 16)

Gode åbningstider, god pris og god beliggenhed...

Copyright © All Rights Reserved